Kim jesteśmy i kogo potrzebujemy?


YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku przez dwóch przyjaciół.
Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji
naturalnych suplementów diety.
Kochamy naturę i chcemy być jej jak najbliżej. Dlatego nasze surowce są pozyskiwane z miejsca ich pochodzenia, a 90% naszej oferty jest skierowana do wegan
i wegetarian. Posiadamy ponad 200 produktów, które pakujemy w szklane słoiki.
Inwestujemy! Nie stoimy w miejscu. Wierzymy w siłę Zespołu i dbamy o jego rozwój.

Posiadamy obecnie dwie marki, które sprzedajemy na rynku zielarskim i aptecznym. Poszukujemy też odbiorców poza granicami kraju.


Cały czas rośniemy i rozwijamy się! Dlatego potrzebujemy Twojej pomocy!

 

Chcesz zmienić pracę na lepszą? Dołącz do zespołu w firmie rosnącej > 100% rocznie!

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: 

Młodszy specjalista ds. Jakości i Innowacji
Miejsce pracy: Opacz - Kolonie koło Warszawy

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie i dowolną formę współpracy
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania – doceniamy wszystkie pomysły i dajemy Ci możliwość ich zrealizowania
  • Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
  • Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
  • Bezpośrednią współpracę z pomocnym Zarządem przedsiębiorstwa
  • Pracę w przyszłościowej branży
  • Aktywną współpracę z innymi działami firmy i ich codzienne wsparcie!
  • U nas nigdy nie zostajesz sam/a
  • Work-life-balance
  • Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
  • Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego szacunku i uczciwości - wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym
  • Wewnętrzne konkursy np. Innowator Roku
A do tego:
  • Kartę fitness
  • Prywatna opieka medyczna
  • Pyszną kawę, yerbę i herbatę
  • Miejsce postojowe
  • Wyjścia integracyjne i szkolenia
  • Rabaty pracownicze na nasze produkty
  • Pracę w godzinach
  • pon-czw 7:30-16:00
  • pt 8:00-14:00 (aby dobrze zacząć weekend!)
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za:
  • Opracowywanie nowych produktów i zarządzanie recepturami
  • Tworzenie specyfikacji produktów
  • Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i optymalizację
  • Poszukiwanie nowych, optymalnych rozwiązań technologicznych
  • Identyfikację niezgodności, ich analizę, proponowanie i wdrażanie działań korekcyjnych
  • Monitorowanie pracy zespołu produkcyjnego
  • Zapewnienie właściwych parametrów pracy urządzeń
  • Zarządzenie wiedzą dotyczącą stosowanych procesów technologicznych (szkolenie, dokumentowanie, katalogowanie)
  • Kontrolę procedur, receptur i parametrów technologicznych w trakcie procesu produkcji
  • Selekcję i zatwierdzanie surowców, ocenę surowców do produkcji oraz kontrola ich zużycia
  • Monitorowanie dat przydatności surowców
  • Realizację systemów zarządzania jakością
  • Współpracę z ośrodkami badawczymi, laboratoriami, instytutami naukowo-badawczymi
  • Współpracę zgłoszeniowo/uzupełniającą/badawczą z instytucjami typu GIS, GSSE, PSSE
  • Nadzór nad prawidłowym opisem i znakowaniem produktu (etykieta, opakowanie)
  • Rozpatrywanie reklamacji jakościowych od Klientów
  • Prowadzenie audytów wewnętrznych i tworzenie raportów
  • Tworzenie bazy oświadczeń żywieniowych oraz ich aktualizacja
  • Analizę produktów konkurencji
  • Wyszukiwanie najnowszych artykułów naukowych nawiązujących do medycyny naturalnej
  • Odpowiedź na zapytanie klientów odnośnie receptur produktów oraz rozwiązywanie wątpliwości
Nasze oczekiwania:
  • Kreatywność i twórcze myślenie
  • Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków
  • Nastawienie na ciągły rozwój kompetencji
  • Zdolności komunikacyjne, otwartość, zaangażowanie
  • Wysoki poziom kultury osobistej
  • Odpowiedzialność i samodzielność
  • Łatwe pozyskiwanie informacji i umiejętność dzielenia się zdobytą wiedzą i doświadczeniem
  • Zainteresowanie ziołolecznictwem oraz medycyną naturalną
  • Znajomość angielskiego w mowie i piśmie
  • Znajomość praktycznych aspektów dot. prawa żywnościowego i systemów zarządzania jakością
  • Znajomość pakietu MS Office
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Mile widziana znajomość programu WAPRO Mag
  • Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne); przy wykształceniu średnim wymagane min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
Prosimy o załączenie w stopce CV poniższej klauzuli:"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez YANGO Sp. z o.o. w celu i zakresie niezbędnym w procesie rekrutacyjnym. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez YANGO Sp. z o.o. moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji."